Ny hoppträning...

Det var Fredrik Jönsson som höll i träningen denna gången. På grund av stor körtävling så höll vi till inne på Flyinges innergår på en bra mycket mindre bana än åbanan.
Jag kände direkt när träningen började att självförtroendet hade brakat i botten igen. Och det märktes på Hisans prestation också. Det blev inget flyt alls till en början. Tänk att jag skall vara så lättpåverkad. Efter ett tag lossnade det och det började flyta igen. Vi hoppade runt metern denna träning och det var nyttigt att känna att det stämde med avstånd igen. I början av passet blev det något stopp men orsaken var 100% jag. Jag red denna träning mycket eftersom klinikbesök är planerat till i morgon och det är lika bra att han har gått ordentligt då så att inget har "vilats bort".Vi avslutade passet med att hoppa en liten bana som kändes riktigt bra och Hisan nästan letade hinder. Det var ett tag sedan han gjorde det sist. Efter sista hindret tappade jag konseptet lite. Jag var på väg åt ena hållet men var bra otydlig, vilket gjorde att Hisan ville åt andra... det var nära att vi tod skilda vägar men vi lyckades med att enas om vart vi skulle i sista stund... ja ja säger jag bara.

Innan dagen var slut hann jag med lite lastträning också. Denna gången föll det sig så att vi ville ha Crystal att stå och vänta lääänge i släpet. Efter lite övertalning och Monty Roberts-grimman hade åkt på så stog hon tillslut ordentligt med sänkt huvud och väntade på signal att gå ut lugnt och fint. Det var ju ett stort framsteg det också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0