I hate mondays...

Jag tror att jag har sagt det förut... men måndagar är verkligen inga bra dagar. Idag är det måndag och jag lyckas givfetvis hitta på något riktigt dumt. Denna gången är det inte ens hästrelaterat...
Idag har jag lyckats med att skaffa mig en bauta fläskläpp genom att sätta en låda på en "säckakärra" på jobbet... jajamen. När jag satte ner lådan slog kärrans handtag mig rätt i ansiktet... så kan det gå. Jag tycker hemskt synd om mig själv.

Hisan skötte sig bra idag, han fick ett 45 minuters dressyrpass i padocken. Jag red med gramanen idag eftersom jag kände att det var en dålig dag för mig och jag ville inte hamna i en situation där jag skulle bli frustrerad.
Hisan var på bra humör och jobbade super. Jag fick ihop honom bra. I bland kan det dock bli lite lite framåt och mer uppåt i dessa lägen. Lite sura miner blir det också när jag ber honom att gå mer fram då. På det hela taget blev det ändå bra.

Innan ridturen roade jag mig med en stilstudie av hästens rumpa. Jag har tidigare fotat en mycket snedmusklad Hisan-rumpa. Idag ställde Hisan upp sig mycket fint själv i stallgången och jag passade på att ta ett nytt foto (jag hade bara mobilen att tillgå båda gångerna... därav kvallitén). Det är ca 2 år mellan bilderna.

Tidigare:  Nu:

Sådär i efterhand när man ser bilderna bredid varandra kan man ju se att han stårhyfsat olika med benen på de båda bilderna...

Kommentarer
Postat av: emmy

ohh de ser ju bra ut med hans rumpa så skönt

2008-12-16 @ 22:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0