Koll

Hisans svullnad hade börjat kasa lite sedan igår. Det är ett bra tecken, men han var fortfarande allt för svullen. Han verkar dock inte besvärad av det alls.Skrittade ut en sväng på tippen med Sandra och Crystal. Avslutade med några varv på volten. Astrist sa Hisan som ändå gillar lite fart och nu är inne på tredje dagen med enbart skritt och korta turer. Jag lade på ett nytt spritbandage mest för att hålla undan flugorna men också för att hjälpa svullnaden på traven. Vi får se hur det går. Jag får med all sannolikhet ringa och avboka tävlingen i morgon. Detta året verkar det alltid hända något när jag anmäler till 120 klasser... det har nog gått troll i det.

Red ett jobb med Lena på banan. Hon sprang bra men bet tag i bettet lite på vänster sida, hon lossnade dock fort. Jag lät henne gå 8 varv med en minimal ökning på de två sista. Hon har nu inte gått snabbjobb på en månad och skall starta nästa vecka... och spår 11... grattis Niklas... säger jag bara. Hoppas bara att hon tar det lugnt och att det blir pengar av den starten och inte bara total pannkaka...
Nu vilar hon från uppsutten verksamhet fram til tisdag. Jag skall ut och gå med henne och aktivera henne på annat sätt som inte belastar benen så mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0