...ett försök att för en gång skull ta det lite lugnt...

Dagen efter vaccination idag och det blev bara en kort liten tur för att Hisan skulle få komma ut och inte bli sådär studsig som han kan vara när han mot sin vilja har vilat 2 dagar på rad.
Han skötte sig över förväntan. Mjuk och fin och avslappnad, helt otroligt. Kan det vara tänderna eller sitter sederingen fortfarande i? ;)
Hur som tog vi bara några vändor på bortre långsidan av travbanan i det vackra vårvädret. Hoppas att all snö försvinner fort nu så att våren kan komma på riktigt.

Lena gillade också vädret och var inte alls sugen på att komma in. Men för att hålla karlederna i schack så är det grönsåpa och helosan som gäller dagligen. Jag har blivit tipsad om att använda ProEquo för att stabilisera magen. Det är ju helt klart värt att prova och se om det blir bättre. Gumman och jag skall ut och gå i morgon och latja i backarna på tippen, mindre belastning på frambenen om jag går bredvid. Sedan får nog damen motioneras lite i skogen i helgen för omväxlingens skulle. Nästa start blir inte förrän tidigast den 8:e, Jan pratade om ett 1640 meters lopp med voltstart. Undrar om han var temporärt förvirrad i det läget? Nog för att hon går att styra på det nya bettet men hon kan fortfarande stå still och hoppa på stället. Vi får väl se... lite poäng har vi nu i alla fall.

Lillebror motionerades av Jan på banan i 40 minuter. Man skulle nog kunna säga att vi har lite olika uppfattningar om vad som är ett lugnt pass... Hoppas bara att han kommer att hålla hela vägen denna gången. Det är hans sista chans som travhäst nu i alla fall. I morgon får han nog upp och skritta på tippen, vi måste ju öva lite på att gå långsamt i nedförsbackar utan krombukter eller sura miner . Då blir det ju gförhoppningsvis lugnt men ändå lite motion.

Laxpasta till kvällsmat...? Bantarmat? Kanske inte, men gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0