Ont i benen och V75

Idag var det dax för montésitsträning inför loppet på tisdag. Innan det bar av till Malmö med Hisan var jag ute med Lillebror på tippen. Det gick mycket bättre denna gången även om han både är svår att styra och att göra halt med. Just därför övade vi extra mycket på start och stopp i skritt. Vi gick även ner för backen 2 grr. Protesterna var inte lika högljudda denna gången men det blev inte heller så långsamt som jag ville. Får ta det lite pö om pö. Nästa gång blir det ännu långsammare.

I Malmö baxades jag upp på höööga Hisan i galoppsadeln. Vi disikerade min montésits och vägen mot målet kommer att innebära sjukt mycket träningsvärk... nyttigt är det dock och jag fick många tips att ta med mig till tisdagens tävling. Hisan är sjukt snälla att rida på, när matte är i obalans stannar han hellre än att springa iväg. Jag verkligen älskar den hästen.

Därefter åkte jag och Fredrik in till Jägers för att tillsammans med Djurjouren och hennes vänner titta på V75 och Going Kronos som är så fin. Han var lite mattare än vanligt idag men vann ändå uttagningen till Olympiatravet lekande lätt. Det är verkligen kul att se en riktig stjärna. Jag inhandlade ProEquo till Hisan och Lena. Han har blivit lös i magen och har vävt mer än vanligt de senaste dagarna. Kan det vara det nya höet? Eller betforen? Jag skall testa om Lena kan bli besvärsfri i sina karleder med hjälp av den produkten.Därefter var jag ute och gick med Lena. Jag blir inte klok på henne. Men det har jag sagt många gånger tidigare. Igår såg hon knackig ut. Idag pep hon och lillebror upp i hagen på slänten och hon travade klockrent ner därifrån i geggan. Senare såg hon sådär ut när jag sprang med henne igen. I morgon testar jag försiktigt uppsuttet så vet jag bättre. Skrittade på piggt och allet när vi var ute i alla fall. Det gjorde hon inte igår.

Nog svamlat, 10 minuter kvar tills lamporna kan tändas igen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0