Härlig fredag

Red ut en sväng med Jessica jag på Lena och hon på Hisan ner mot Lund till. Hisan gillar henne, han tar väl hond om henne när hon sitter på. Det känns bra, jag lämnar över ridningen av honom till henne när jag skall åka bort.
Vi red förbi trädgårdsmonstret som idag var helt synligt även för oss tvåbeningar. Monstren *harkel* barnen stod bakom häcken och den ena tyckte att det var en kalasbra idé att fyra av ett leksaksflygplan rakt mot hästarna. Konstigt nog är sådana "synliga" monster inte lika farliga. Hästarna rörde bara lite på öronen och skrittade raskt vidare.
Vi hade en mysig tur med mycket trav och galopp. Jag tillät Lena att galoppera lite i en brant gräsbacke. Roligt sa hon och var laddad resten av vägen hem. Man har aldrig tråkigt när man rider henne. Hisan var lugnare idag, galoppen i går gjorde honom gott. Han var lydig och skötte sig kanon. Han fick galoppera före oss hela den långa backen upp tillbaka till Hardeberga by, härligt. Lena fick ta det mera piano. Tråkigt tyckte hon men det är nyttigt för henne att varva ner i bland. Det ligger ju inte riktigt för henne.

I morgon blir det hådrträning för alla fem hästarna på gården, eller fyra skall gå fort och Hisan skall röra på sig. Därefter skall jag in till Jägers och köra med Annette. Det kommer att bli en rolig dag i morgon. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0