Hårt trafikerat

Red en liten tur i Skrylleskogen. Det var grym myckt folk ute idag, både cyklister och ryttare. Det är ju bra när hästen är lite spänd efter gårdagens vilodag, not. Lite tittigt och hoppigt blev det men på det hela taget skötte han sig kanon. När vi väl kom till hundstigen så slappnade han av massor och jobbade sedan fint. Överallt jobbas och fixas det just nu så det är svårt att hitta någon bra väg att rida på utan att träffa på både det ena och det andra ute.
I morgon skall vi upp till Farstorp igen och rida i Ninas härliga ridhus. Det skall bli riktigt roligt. Hoppas att det blir lika inspirerande som förra gången.

Skrittade sedan ut en runda på Lena. Övade på att omväxlande korta och länga skritten precis som vi gör när hon skrittas för hand. Hon är mycket lyhörd även om det stundtals är mycket vingligt och blir tokigt. Hon vill i alla fall och försöker massor även om det inte alltid lyckas. Hon blir frustrerad på mig ibland också när hon tycker att jag ber henne om skumma saker. Varför gå åt sidan eller långsamt lixom när man kan gå fort rakt fram? Travarna är för söta ibland.

Kommentarer
Postat av: Djurjouren

Då sakta är för mesar :-)

2008-05-15 @ 04:35:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0