Inspiration

I dag var jag hemma hos Nina Bengtsson och tränade. Hennes ställe ligger helt gudomligt vackert vid Trolleholm. Hela stället bara andades inspiration och klätt i vårdräkt var det bara så vackert.

Jag red ett dressyrpass i ett underbart ridhus med eterneller i vaser på ridhusargerna och ridbanans bokstäver var av målad keramik sådan som man kan hitta vid medelhavet, underbart.
Hisan gick fint som vanligt. Nina satt upp och kände på honom. Hennes omdömme var att han var mjuk att sitta på, svarade bra för skänkeln men var starkare i munnen äv vad det såg ut som. Jag fick order om att sitta ner och att inte studsa, he he. Det gick faktiskt bra och han svarade fint. Jag fick nytta av att "strypa tygeln" då vi övade på att bryta av till skritt från galopp vid typ x och fatta ny galopp. Jag fick hemläxa på att se till att han är riktigt fram för skänkeln i galoppen och att hålla armarna in till sidorna.

Tänk vad den ena träningen kan vara upp och den andra ner hela tiden.

Alla hästarna avmaskades idag och släptes sedan i hagen resten av dagen.

Kommentarer
Postat av: Djurjouren

Order om att sitta ner och inte studsa :-) Hemska tränare :-)
Men det låter som ett drömställe.

2008-05-03 @ 15:45:10
Postat av: Cattis

Åhå, vilket ridhus... Nåt sånt har jag då aldrig fått se. :) Blir så himla sugen på att ut och rida nu när det är så fint ute. Nästan varje gång jag är ute och går här hemma med Liam så går jag förbi en gigantisk hage med en drös pållar i. Det kliar i fingrarna! :D

2008-05-04 @ 00:29:25
Postat av: Ullis

Du är så välkommen ner för att rida. ;) Vad sägs om en tur i sommar?

2008-05-04 @ 01:33:19
Postat av: Cattis

Ja, det hade ju inte varit så tokigt. :)

Nu har uterummet fått en omgång vit färg, ser redan jättemycket bättre ut. Hann inte måla en andra gång igår, vi är så långsamma haha.

2008-05-05 @ 11:56:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0