Äntligen hemma!

Tänk vad härligt det är att komma hem igen och kunna åka ut till stallet efter jobbet och kunna slappna av. Det är bra mycket bättre än de senaste dagarnas minst sagt exrama SPA-upplevelser. Det känns ju som om SPA skall erbjuda välbefinnade och relax... det var faktiskt extremt lite av den varan på detta besöket. Vi hade ett sådant späckat program att jag nästan missade min anskitsbehandling och lyckades stressa upp mig till den milda grad att det tog en timmes bubblande i poolen innan jag hade varvat ner efteråt. Någon träning hann jag inte med alls och hela 12-timmars tåg blev det fram och tillbaka. Dessuom har jag nog lyckats med att dra på mig något dåligt... jag gick hem från jobbet med en huvudvärk som hette duga idag. Så kan det vara.

Ändå masade jag mig ut till stallet för insläpp efter någon timmes slappande i soffan.
Jag orkade dessutom rida lite. Ungdomarna i stallet hade dragit fram bommar i padocken, dessa drog jag nytta av. Först blev det lite travbommar. Sedan lade jag ut dem på 20 meters avstånd. Jag red på 5-7 galoppsprång. Efter några rundor lyckades jag rida 7 språng, nästa 5 och sedan tillbaka till 7. Riktigt kul var det och detta måste ju räkans som ett stort steg i rätt riktning mot reglerbarhet. ;)

Nu blir det tidigt i säng för min del för att mota bort bacillerna, jag har stora planer för morgondagen. Först skall det bli en tur med den lilla hingsten, sedan en tur med Hisan innan vi åker iväg till Växjö för fest....

Kommentarer
Postat av: Christerdotter

Kan man inte kalla det för ett beroende om man blir sjuk då man är borta från stallet några dagar? ;) Hehe, skämtar bara.

2008-11-29 @ 23:16:29
URL: http://christerdotters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0