Intet mycket nytt under solen.

Den ena dagen händer det en massa och nästa typ ingenting. Ingenting är i och för sig trevligt på sätt och vis. Det innebär ju till exempel att inget skadligt händer.
Jag är lite skakad efter gårdagens transportupplvelse.

Jag pysslade om min lilla gräshoppa i lugn och ro i stallet. Valet att sätta på "ett plåster" på såret igår verkade vara ett bra drag. Såret var torrt och framför allt rent under ett mycket skitigt bandage. Inte heller minsta tillstymmelse till svulland så det verkar inte vara någon fara på taket. Jag sköljde helt enkelt av all smuts på benet och lade på ett rent och torrt till i morgon. Får man tro SMHI rätt så är dessutom kallt väder på G så Hisan fick sitt halstäcke på.
Händelse rikt eller... not!

Jag har funderat en massa under dagen på vad som hände igår men jag blev inte mycket klokare av detta. Min känsla är att min annars så meddelsamma Hisan försöker säga mig något... det känns som om han är frustrerad för att jag inte begriper.
För den som nu tror att jag har flummat ut helt här så brukar Hisan tydligt visa om det är något. Till exempel har han vid de tillfällen han har haft kolik i min ägo visat med mulen bak på virveln att han har ont i magen. Likadant har han efter att ha vrickat kotan lite i hagen lyft benet lixom för att visa var det gjorde ont. Han är smart, han vet att tvåbeningar kan hjälpa till och ta bort smärta till exempel. Man får tro vad man vill men han visar i vart fall så att även en sådan som jag begriper vad han vill ibland. Nu begriper jag i vart fall inte. Men protesterar gör han ju.
Vad jag menar med detta inlägg är att jag är helt villrådig. Jag har en frisk häst som protesterar... eller det kanske jag inte har... han protesterar ju. I och med att jag bara har en känsla av att han är missnöjd med något att gå på så känns det inte som om jag skall springa iväg till vetrinären. Det gjorde jag ju i somras och då visade det sig att vetrinären sällan hade sett en så spänstig häst på kliniken i alla fall.
Så vad gör man i detta läget?

Kommentarer
Postat av: Djurjouren

vilar kusen i en vecka eller två?

2008-11-20 @ 21:51:49
URL: http://www.djurjouren.se
Postat av: Ullis

Kanske det. Vintervila är inplanerad... fast jag kanske inte får bestämma när den skall vara.

2008-11-21 @ 08:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0