Lugn och ro

... det skall jag försöka ha nu i två dagar... Jag skall nämligen till Sunne och Selma Lagerlöfs SPA på konferensresa. Synd bara att vårt konferens schema är så himla späckat. En ynka liten ansiktsbehandling har jag lyckats pressa in. Men jag skall försöka hinna med att slappa i bubbelpoolen och gymma lite mellan föredragen.

Innan jobbet i morse var jag upp till Klippan med släpet för reparation. Hoppas att de kan fixa det hyfsat kvickt så att jag slipper vänta för länge. Jag har en idé om att jag skall skaffa en mjuk mellanvägg för att Hisan skall kunna stå bredare och på det viset tycka att det är mysigare att åka. Sparkskivan på hans sida blir också ny och den kommer att bli vit. Hoppas att det lilla kan göra en stor förändring, men det är nog att hoppas på för mycket.

Dagens pass i stallet blev kort. Jag har bara myst lite med Hisan. Sådant är också viktigt att hinna med och vissa dagar måste ju vara vilodagar plus att målet för kvällen var att hinna in till lopp 6 på Jägers där den lille hingsten skulle starta. Tyvärr gick det inte så bra för honom. Banan var nyomlagd och det gillade inte den lille som inte fick det fäste han behövde. Det slutade med två galopper och en diskning.

Nu är det dax att packa inför morgondagens resa som kommer att börja svintidigt... nämligen 05.28.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0