Tränar på

Jag tror att det är något fel på mig. Nu skall jag ha tid att göra saker och det har jag gjort, men jag är ändå inte hemma förrän sent på kvällen. Kanske tar det ett tag att lära om beteendet.
Idag gick jag till gymmet direkt efter jobbet. Joggade 30 miuter på löpband och gick igenom alla maskiner som jag hade blivit tilldelad av en instruktör där. Två gånger i veckan skall jag försöka hinna med det. Allra bäst skulle det ju vara om jag gick till gymmet de dagar som Hisan vilade, men riktigt så enkelt går det tydligen inte att planera...

Efter träningen åkte jg ut till stallet för mera träning. Denna gången var det Hisan som skulle träna, fast hans matte åker ju på lite träning också. Jag red i paddocken med gramanen. Jag misstänkte att Hisan skulle vara pigg efter att ha vilat igår och så var det. De som stod i ena hörnan var farliga och snygga byten med bocksalut framfördes. Något som är mycket positivt är att jag upplever Hisan som mycket mer elektisk, eller hur jag skall säga. Han har ibland varit ganska så loj när jag har ridit. Det blev bättre efter vilan men inte helt bra. Nu är han rejält pigg och går av sig självt på ett helt annat sätt. Det tycker jag är mycket possitivt. Han är ju fullblod och skall tänka framåt. Det kanske inte blev vårt bästa pass idag men ändå mycket possitivt.

Idag har jag lyckats med att helplanera in resten av veckan utan att ens tänka mig för. Undrar hur det gick till... det kommer att bli fullt upp. Tisdag kommer Jessica med ut, onsdag hämtning av släp och om allt klaffar hoppning. Torsdag träning på gym och ridning. Fredag vila för Hisan och middag för mig. Lördag programridning på LCR, förmiddagen är i och för sig ledig än så länge och på söndag blir det långritt runt Krankesjön... jag får jobba på det där med att ta det lugnt tror jag.

Förresten blev jag tillfrågad om att ingå i ett avdelningsridningslag i dressyr framöver. Det låter superkul då det kommer att ingå träning för att synkronisera framträndandet då fyra ekipage skall rida programmet samtidigt. Som sagt tidigare... det kommer att bli riktigt roligt i höst och vinter. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0