En tysk känsla

Idag var det dax för hoppträning igen.
Jag skall snart sluta att kalla det för Piia träning för det är mest Fredrik som håller i det. Det spelar ingen större roll för han är också bra som tränare.
Idag började vi med att skutta över små dressyrstaket... kanske var denna träningens början rent förkastlig med tanke på att jag skall starta i en dressyrtävling på söndag... jag ser tyvärr framför mig hur Hisan i den ökade galoppen på diagonalen tycker "sådana hoppade vi i vecka..." och så laddar han för ett skutt. Vi får väl se om jag lyckas att bli utesluten från dressytävlingen denna gången också.
I vart fall red vi serpentiner över dessa dressyrstaket och byggde på serien med att hoppa flera linjer. Under vissa av de andra hindren stog också dressystaket. Detta vollade lite problem när vi kom i vänstervarv. En stor oxer med staket under var hämsk att hoppa åt det hållet och jag måste erkänna att det nog satt mer i mig än i Hisan. Vi fick stoooora hopp ääver när vi väl kom över när matte inte fegade och däför blev linjen därefter konstig. De stopp vi fick idag tillskriver jag mid själv 100%. Jag blev lite feg.
I övrigt hoppade Hisan kanon och mot slutet av passet kom en tysk känsla. (Ni vet hur det ser ut när den tyska eliten hoppar. De har hästarna väl framme och det bara flyter.) Vi kom i en bra galopp mot hindren och jag riktigt kände hur jag hade honom riktigt framme. Som han hoppade i de lägena. Denna känslan skall jag försöka spara och ta med mig.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Låter ju bra, den där känslan=)

Men du, det där med dresyrstaketet...jag hade också varit lite orolig för att han skulle hoppa dem i fortsättningen ;)

2008-09-24 @ 22:42:07
URL: http://christerdotters.blogg.se/
Postat av: djurjouren

You go girl :D

2008-09-24 @ 22:56:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0