Lektion

Idag har Jessica ridit och jag har stått i mitten och försökt instruera. Jag är absolut inte van att befinna mig där när det gäller ridning. Jag är van att antingen bara göra det som jag har lärt mig eller att själv bli instruerad. Det är milsvid skillnad. När jag rider funderar jag inte så mycket, jag mest gör eller om jag blir tillfrågad så funderar jag ju givetvis. Kanske borde jag fundera oftareoch mera...
I vilket fall har kan jag inte bara säga hur man skall göra... jag måste lixom rida själv i tanken för att veta och även om jag då vet så kan jag inte riktigt säga hur. Jag vet att jag trycker med ena skänkeln men jag vet inte hur jag trycker. Det blir ganska så kompicerat.
Det är inte så att jag inte känner mig säker i lärarrollen. Jag har mycket erfarenhet av att lära ut för att inte vara lärare på riktigt. Jag har varit lärare både på gymnasiet och så har jag haft kvällskurser, men det har ju varit i italienska. Fråga mig i stället hur man böjer italienska verb så skall jag förklara ingående. Perché quello lo so benissimo!
I bland är det i och för sig bra att gå utanför det man känner sig trygg med och jag har fått mycket nytt att tänka på med min ridning... det är lärorikt att föröka lära ut.

Kommentarer
Postat av: djurjouren

Bah...Jag visste det, det är DU soM snott min gramtikdel och sen tog jag din lärardel. vi borde kanske försöka byta tillbaka :-)

2008-09-19 @ 10:44:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0