Omvälvande dag

Saker och ting vara inte alltid som är.
Hisan och jag kommer att byta stall inom snar framtid. Jag har redan ny stallplats på gång i Torna Hällestad, jag hoppas på den. Jag kommer i så fall inte att kunna fortsätta inom travet utan jag kommer att bli ridhästtjej på nytt.
Anledningen är att det inte kommer att fungera med Jans sambo som är sjukt svartsjuk. Detta innebär att jag inte kommer att varesig prata med Jan eller hjälpa honom med hans hästar. I det läget ser jag ingen mening med att stanna kvar. Jag är fruktansvärt ledsen över detta för Jan är i princip mn extrapappa och jag tycker mycket om honom men så här är det.
Jag kommer att gråta massor när jag lämnar gården för att jag inte får ta hand om Jans underbara hästar längre men äger man inte själv så skall man tyligen inte fästa sig.

Idag har jag och Hisan tagit en långtur halvvägs till Torna Hällestad. Hisan kände nog att jag var lite ledsen, han var en san gentleman och snufsade mig ömt i håret efter ritten. Han är verkligen min stjärna på att sätt och vis.

Efter ritten har jag kollat stallplatser och letat släp. Jag har hittat ett intressant renoveringobjekt som om reparationerna inte blir för dyra så passar det min plånbok bra.

Livet tar ibland snabba vändningar.

Kommentarer
Postat av: djurjouren

Nej men vad trist...kramar

2008-09-20 @ 22:26:57
Postat av: sandra

Men det här låter ju jättetråkigt! Hoppas det ordnar sig efter omständigheterna bra... Kram

2008-09-20 @ 23:49:15
URL: http://crystalpearl.blogg.se/
Postat av: Cattis

Åh, vad tråkigt gumman... kramis

2008-09-22 @ 10:16:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0