Organiserar och planerar

Nu börjar allt falla på plats. Det skall faktiskt bli skönt med lite nya influenser.
Idag var jag och red uppe i Hardeberga. Jag satte på Hisan gramanen och mig sporrarna. Dressyren gick bra mycket bättre än sist. Jag koncentrerade mig mest på att försöka ha en rak häst och att vrida om fötterna så att de blir mer parallella. Jag kan ju säga här att jag lyckades halvdant med fötterna... men här måste jag nog vänja om mig totalt innan det kan funka helt.
Hisan jobbade fint, först i friare form och sedan mer samlad. Jag red dressyrprogrammet igen och det funkade bättre. Det är konstigt att gramanen skall göra så stor skillnad. Det är lite oroväckande inför helgens tävling faktiskt. Får jag ha den på framridningen montro? Jag är super dålig på dressyrreglementet får jag lov att erkänna. Och så känns det lite som fusk att använda den. Bitvis kan jag ha svårt att få fram Hisan när han väl samlar sig. Detta tror jag inte blir ett så stort problem utan graman dock. Träffade även Petra som äger banan och berättade att jag tyvärr inte kommer att kunna utnyttja hennes fina bana framöver. Däremot hade både hon och Hatte bestämt sig för att rida jakten nu. Den kommer att bli jätterolig, när den nu blir.
Därefter åkte jag ut till nya stallet och skrev kontrakt. Det kommer att bli kanon tror jag. Det var massor av trevliga människor där. 8 stycken totalt som har hästarna uppstallade och sedan ett okänt antal islandshästar på lösdift. De brukar också ha aktiviteter tillsammans ibland. Jag ser fram emot att umgås mera runt hästarna och ha roligt en massa i höst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0