Paddock!!

Jippiii!!
Nu är paddocken uppe i byn färdig så nu har jag en juste ridbana på 15 minuters avstånd. ;)
Detta firade vi med ett dressyrpass.
Hisan jobbade fint men när jag krävde mer av honom blev det mycket dålig bjudning framåt. Kanske tog jag i för mycket i det jag bad om...
I det stora hela är jag mycket nöjd med passet. Jag träffade på Hatte på vägen och skrittade ut en runda med henne och Forcie. Det är kul att ha någon att snacka med ibland när man rider. I och med att banan ligger vid hennes stall så kommer jag nog att träffa på både henne och stallägaren där oftare i vinter. Kanske Hatte till och med skall rida jakten på Revinge... då är det ju någon som man känner som skall dit. Kommer Emmy också så blir det ännu roligare... *hoppas*.

Igår gick Lena ett en timmes pass på banan. Hisan vilade. Det förtjänade han verkligen efter söndagens tävling. Lena var lugn att köra men hon klyddade lite med tungan och blev störd av tungbandet. Jan planerar att köra provstart med henne på torsdag. Tyvärr kommer jag inte att kunna vara med då... jag kommer att vara jättenervös.

I morgon är hoppträning inplanderad och på torsdag är det hästfritt för mig. Då skall Jessica ut på tur med Hisan. Det kommer han att gilla. På fredag vila igen och på lördag förmiddag kör vi sitsträning, Djurjouren är i Sverige på visit.
Jag anstränger mig verkligen för att planera en lugn helg här. :D

Vad jag däremot funderar på är att ta tjuren vid hornen och anmäla mig till en dressyrtävling snart. Sist jag gjorde det ramlade jag ju av efter att jag hade hälsat på domaren och blev utesluten. Jag tror att jag kan göra en bättre ritt nu än jag gjorde då... *fniss*

Kommentarer
Postat av: Emmy

KLART EMMY ska vara med på jakt =) vi får prata ihop oss när det börjar närma sig

2008-09-09 @ 21:42:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0