Tragglar program

Idag red jag bort till paddocken och tränade lite på dressyrprogrammet till nästa söndag.
Just idag vet jag inte varför jag överhuvudtaget anmälde mig. Det känns mycket ostabilt i formen. Både i avsaktningarna och i övrigt. I och för sig blev det bättre och bättre och på tävligen måste vi ha en lång uppvärming för att det över huvudtaget skall kunna gå. Jag tränade även på vägarna och det verkar som om de kan sitta. Mycket av dagens probelm beror nog på att jag är ofokuserad. Jag har knappt sovit i natt, jag har packat alla mina saker i sömnen plus att jag har renoverat det där släpet i tanken. En hård natt med andra ord.
Jag känner mig mer lugn nu i alla fall. Ny stallplats finns ju och släpet skall kollas upp med BOJ i morgon. Allt kommer att lösa sig. En bra sak kommer att bli att jag får mer tid över till Fredrik och mina vänner. Det har varit dåligt på den fronten.
Vi kommer att hamna på Rusthållaregården i Torna Hällestad. Tjejen som dirver det stället har jag känt sedan jag var sju år och började skolan i Kalmar. Hon gick i min parallellklass och senare jobbade vi tillsammans hos Loppan och red i samma hoppgrupp. Det kommer att bli kul, plus att jag får det sociala behovet runt hästarna mer tillgodosett. Där finns det gott om folk att rida ut med.

Kommentarer
Postat av: Lindah

Vad skönt att det löser sig för dig!!!!

2008-09-21 @ 20:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0