Piia träning för Fredrik

Det är ganska konstigt hur ridningen kan kännas skit ena dagen och super nästa. Idag var en sådan där super dag. Fast i och för sig är det ju bra, det är ju därför man orkar fortsätta även när det går emot.

Idag tränade jag för Fredrik igen. Det verkar som om jag är rytmen på spåret nu...
Hisan var grym idag. Inte minsta tillstymelse till stopp på något hinder. Vi hoppade mycket linjer  S-bågar. Jag försökte att ha Hisan så rak det bara gick. Nu har jag nog slarvat med detta ett bra tag så lite problem med svängarna fick jag men i och med att Hisan var så possitiv idag så blev det super ändå. Jag försökte även att inte sätta allt för mycket tryck i honom och jag kan tänka att detta bidrog till att det blev mycket mer harmoniskt idag. Vi avslutade med en lång bana med mycket trixiga linjer. Banan låg på 1.10 och förutom de två första hindren där galoppen var lite dålig så hoppade Hisan super. Det känns riktigt bra och kanske kan jag vända detta årets motgångar nu till något possitivt. Jag har två hopptävlinar inbokade nu innan vintern, det är en nästa helg och sedan första helgen i oktober. Skulle vi mot all förmodan hamna i Allsvenskans final så blir det en till. Resten av vintern skall jag ägna åt att träna, träna och träna lite till i båda disiplinerna. Kanske kan vi komma tillbaka nästa säsong då och göra alla de bra resultat som jag hade hoppats på detta året. Nu närmast måste jag rida mer fokuserat på vändbar het och det skulle ju inte skada med markarbete en dag i veckan heller. Jag har ju bana nu så det finns ju alla möjligheter i världen.

Jessica kommer ut i morgon och skall rida lite lektion på Hisan. Vi får se hur det kommer att gå. ;-)

Liten notis som inte direkt rör hästarna men det verkar som om jag har jobb fram till jul nu i alla fall. Det innebär att jag kan slappna av lite mer i mig själv i alla fall och orosmolnet ligger lägre fram i tiden. Det är skönt i alla fall.
På fredag skall jag gå på introduktion på ett gym här nära mig. Jag hade tänkt att bli riktigt fit i vinter och så kommer jag ifrån min problematik med att jag tycker att det är läskigt att jogga ute när det är mörkt. Ute jogg kan det ju bli på helgerna i så fall. Under helgens tjejmiddag pratades det om att springar våruset... skulle jag genomföra något sådant så skulle det vara en sensation.... jag gillar att chockera :D

Kommentarer
Postat av: sandra

Kul att det går så bra med hoppningen igen! Jag håller tummarna nästa helg :)

2008-09-20 @ 09:32:45
URL: http://crystalpearl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0