Champagne!

I måndagas vilade Hisan och i stället var Malin och jag ute med Dina och Morgan på en skrittur. Malin hade tentat och en sen tur i lugn och ro var väldigt trevligt. Båda hästarna tog det lugnt och det blev en fin tur.

Igår tog Jessica hand om Hisan medan jag var inne på Jägers med Emmy och Fredrik och hejade på hingstarna.

Den lille röde startade tidigt och blev hetsig bakom vingen vilket reulterade i en galopp från start. Loppet gick fort och tyvärr försvann hans chanser där. Röd som han är blir det lätt lite för hetsigt ibland. Dock verkar han lugna ner sig lite för varje månad som går så nog kan det bli bra. Inridningen skall förhoppningsvis påbörjas till helgen. Säkerhetsvästen åker då på.


Den svarta hingsten fick ett bra lopp som han avslutade på mäktiga 1.08,7 sista 500 meterna. Han vann plättlätt. Det var dessutom kul att få se honom i lopp på riktigt nu när jag har jobbat så mycket med honom.
Uffe bjöd dessutom på god champagne efter loppet. ;)

Idag på morgonen har jag varit med Lena på Brodda för undersökning. Emmy var med mig och det var trevligt med sällskap. Jag har ju aldrig var med om sådant här förr.
Lena tog det hela med ro men blev alldeles till sig när det kom in ett föl i stallet. Det strålade om henne och det såg verkligen ut som om hon kunde tänka sig att ha ett sådant. Tur att Lena och jag inte verkar ha riktigt samma inställning till det där med avkommor.
Det konstaterades att hon hade massor av ägg i äggledarna men inget var på väg än. Jag skulle komma tillbaka på fredag i nästa vecka.

  
Bilderna tagna av Emmy Persson


Kommentarer
Postat av: Christerdotter

Vad kul att du och Lena har samma inställning ;) Verkligen kul!

2009-04-22 @ 20:23:48
URL: http://christerdotters.blogg.se/
Postat av: Ullis

Tvärt om... Lena verkar mycket possitiv till det hela... själv är jag mycket negativ till om jag verkligen kommer att skaffa en egen avkomma en vacker dag. ;)

2009-04-22 @ 21:49:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0