Fösrt måste det bli riktigt dåligt innan det kan bli bra...

... så hoppas jag att det är. Men för att det skall bli bra måste jag verkligen ta mig i kragen och det skall jag starta med i morgon.

Hoppningen idag gick inte bra. Och det kändes tydligt att det tog emot. Jag antar att det är bogen men det kanske är för enkelt att bortförklara allt som går sämre än vanligt på den. Vad jag däremot är säker på att de vilodagar som Hisan har fott nu inte direkt har hjälpt till att göra det bättre.

På träningen hade jag inte tid att rida igenom honom vilket resulterade i att han var hyfsat mycket planka i vänstersidan. Han hoppade i och för sig igenom sprången fint. Men det är lite vilja som saknas och han blev rejält sur på mig och min skänkel när jag ville ha ram honom. Vi är ju i ett läge just nu när Hisan inte hoppar om jag inte rider honom ordenligt fram för skänkeln. Går han då emot skänkeln för att det tar emot i bogen kan ni ju bara gissa vart det barkar. Blä med andra ord.

Hisan blev stretchad innan lastning och masserad med Arnika i stallet vid hemkomst. Jag hoppas att det kan göra lite nytta. Han fick dessutom sova med fleecetäcket på för att lite bli för kall efter att jag hade masserat. Jag är ju inget duktig på sådant här men jag resonerar som så att lite massage aldrig skadar... De kommande dagarna planerar jag att rida igenom honom så rejält som jag kan så får vi se om det släpper.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0