Revelations

Tävlingen idag gick inte så himla bra. Men den gav mig en massa insikter... och idéer om vad jag skall ta itu med. Vilket på ett sätt inte är helt fel heller. Att det inte gick bra har flera förklaringar. Den som är lättast att åtgärda är kanske att man inte skall dricka en massa rosévin kvällen innan in på småtimmarna. Men det är sådant som händer när det är folk på besök hemma. ;)

Annars är det mitt gamla vanliga "messpöke" som härgar. At bottnar i dåligt självförtroende. Hisan hoppade ju alltid allt förr men han tröttnade på att hans matte bara åkte med, och nu ställer han krav på att jag vekligen skall rida annars är han inte med. Det är här jag mesar... Efter vår kassa 1 metersrunda med stopp... man stannar lixom inte på 1m. Bev jag arg och satte mig att trimma på framridningen. Det var väl då någon gång jag vaknade till lite från gårdagens vin och upptäckte att vänsterbogen hade jag helt missat att ha koll på. Mycket ligger nog dessutom i att jag har ridit för lite i veckan. Eller alls över vintern om man skall hårddra det. Han pringer gärna lite ställd åt höger i vänstervarv eller förböjd i högervarv, alltså har vi en bog på vifft. Och vad är det då som händer när vi inte är framme för hjälperna? Jo Hisan följer efter den där bogen som är på väg åt vänster och bryter ut. Korkade Ullis som inte ramar in och ser til att bjudningen finns.

Till andra klassen gjorde vi bättre. Jag tog ut honom tidigt. Trimmade mera och såg till att han bjöd. Framhoppningen gick kanon och inne på banan fanns bjudningen. Det kändes riktigt bra fast i min iver att han honom framme trillade också två bommar.

Sådant här skall man ha koll på innan man åker och tävlar. Det är rent ut sagt dåligt av mig att åka så oförberädd. Jag har helt klart mycket att ta tag i och vi börjar med vänsterbogen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0