Alla djuren på rätt plats

Denna helgen har jag varit på ständigt resande fot känns det som.

I fredags var jag ledig från jobbet. I stället hade jag morgonfodring i stallet så det blev ingn sovmorgon där inte. När hästarna hade gått ut lämnade jag kaninen för passning vid Värnhem och åkte till Jägers och red.

Sir Remington var först ut och han känns helt underbar just nu. Inget känns för svårt utan det bara flyter på och det rikigt känns hur glad han är. Den kommande helgen blir det V75 final så det är helt rätt att han skall vara på topp just nu.

Tysken var nästa ut och Uffe sa att han nog skulle vara lite pigg. Först ville han att jag skulle trava på asfalten så att han kunde checka av gången på honom. Det var lättare sagt än gjort för jag fick honom inte till att trava ett enda steg. I stället var det en stilig uppvisning i bock och brall med diverse jämfotahopp som visades. Jag tyckte att det verkade trevligare att rida honom i detta tillstånd på lite mjukare underlag i fall vi skulle skiljas åt under övningarna så Uffe och jag kom överens om att han skulle kolla traven efteråt i stället.
Det blev en runda på slingan när vi hela tiden balanserade på gränsen till explotion men ändå lyckades med att jobba hyfsat. Utom när det kom ett lag med hästar på den djupa banan... Att rida olika övningar på voten kändes som att utmana lite för mycket så de gjordes i stället på rakt spår. Han var helt med på noterna så när han inte var upptagen av allt som hände runt om blev det bra.
Vi visade sedan upp en superb trav på asfalten innan vi var klara för dagen.

Hisan lämnades sedan på kollo hos Annette för att Frida skulle kunna passa honom medan jag var i Göteborg och tittade på U2. Konserten var inte den bästa. Vi satt högt upp och det blev ingen magi där uppe. Dessutom blåste det massor och jag frös hela konserten igenom.

På hemvägen åkte vi en rejäl omväg om Motala för att hämta hem lilla Jackson som nu ligger och myser i soffan efter att ha busat något förskräckligt. Det har varit en lång dag för honom med en lång bilresa. Han tog den väldigt bra, bara lite jam i början sedan sov han hela vägen.

Hisan har också kommit hem igen. Han var på piggelin humör och fick rasta av sig lite i padocken innan boxen väntade.

Jag var även hos Lena en sväng. Jag skulle tippa på att hon var nära att föla redan när man ser hennes stora mage... hur skall det bli sedan kan man undra. ;) Hon mår i vart fall prima.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0