Av och på

Lite så är det med allt just nu...

Jag bestämde mig för att köpa sadeln igår i vart fall.. detta bör räknas in bland på grejerna. Planen var att prova den igen och att Lindah skulle hjälpa mig att titta. Nu blev det inte så. Dels för att tiden rann iväg och dels för att min kära häst hade lyckats med att skaffa sig ett två centimeter långt och konformat sår mellan armbåge och framknä på vänster fram. Pipiga lät mig sin vana trogen inte tvätta det ordenligt. Han hade dock ingen feber och åt med god aptit igår. Jag pratade med veterinär igår kväll och vi beslöt att vänta till idag... rapporten från stallet säger att han var rejält vinglig och ville inte gå fram alls ut till hagen. Jag väntar nu på tid från veterinären.

Det var den tävlingen på lördag det...

Varför blev då tiden knapp igår? Jo...

Först var jag ute hos Jan och körde Karin. Instruktionen var att köra så långsamt det gick och jag lyckades faktiskt hitta "av-knappen" på henne. Vi kunde göra intervaller i 35... och hör här... det var MED sällskap i bredd!!! Det tar sig. Hon var som vanligt fin och det är så kul att köra henne.

Sedan bar det av till Annette och vidare till Slätteröd. Jag skulle få köra Blixtra. Hon är två och har precis gått sitt premielopp. Det är kul att få köra flera hästar och Annettes är så behagliga. Man får genast en mjuk kontakt med dem och de svarar för minsta lilla. Blixtra var taggad och hon gick mot Knodden. Knodden hade fullt upp att hålla jämna steg med den lilla madammen som med sitt effektiva steg snabbt lägger mark undersig.

Sedan var det ett snabbt besök hos min Lilla Lena. Det var ett tag sedan jag var hos henne och när jag ropade kom hon springade i en bländande trav. Hon är så go. På söndag flyttar Morgan och då kommer Lena att få komma tillbaka till gården. Jag skall då försöka lägga mer tid på henne. Mycket rykt och promenader skall det bli i höst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0