Final i silverdivitionen

Fredagen ängnades åt helt hästfria aktiviteter. Jag följde med kretsen bakom Sir Remington upp till Stockholm för att se honom springa finalen i silverdivitionen på Solvalla.
Fredags kvällen vegs åt trevligt resaurang besök och jag passade på att träffa Annika.

Lördagen däremot gick lite mer i hästens tecken även om jag inte gjorde mer än att klappa lite på den fina hästen. Ibland måste man ju faktiskt ta det lite lugnt också.
Förmiddagens aktiviteter bestod av titt i diverse affärer i stan och så en god lunch med Sushi på Östermalm. Efter lunch åkte jag och Annika ut till Valla och lyckades med konststycket att köra rejält vilse och hamna i Vällingby... det är ju också intressant på sätt och vis. Vi kom fram tillslut i god tid och fick se loppet.

Sir Remingtion hade fåt det tråkiga spåret nr 12 lottat till sig. Det var synd för han var i kalasbra form och gjorde ett superlopp trots de dåliga förutsättningarna. Resultatet för hans del blev en 5:e plats och en putsning av sitt rekord ner till 1.12.6.

I morgon väntar hopptävling för Hisan. Enligt de rapporter jag har fått har han tappat en framsko... han var ju nyskodd i onsdags... suck.
Därför spenderades lördagen i boxarrest för hans del.Han hann dock bli riden innan så han har inte stått still hela dagen vilket är tur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0