Fusk

Någon och jag säger inte vem har börjat fuska med högerbogen nu.

Hisan gick ett pass i padocken på ca 40 minuter. Mot slutet av passet fick jag ihop honom riktigt bra men jag blev också varse högerbogen... det var vänster innan.
Hisan sa att det var superjobbigt och att han hellre hotade med att stå å bakbenen än han gick med bogen in åt höger... ja ja. Ett par steg blev det och vi jobbar vidare på det.

I övrigt gick han fram mycket bättre idag och kändes mycket bättre. Han är däremot hopplöst gammalskodd så jag blir förvånad om han inte är störd av det. Hovslagaren kommer i morgon klockan 7 så det skall vara fixat till eftermiddagens hoppaktiviteter.

Jag var även inne på Jägers och tittade på ett par lopp idag. Tyvärr blev det inga placeringar men det är alltid lika trevligt att vara där inne en tävlingsdag.

Förresten på söndag är det hopptävling i Trolleholm för min och Hisans del. Det blir årsdebut i 1.20. Någon som känner för en heldag med oss som hästskötare?

Kommentarer
Postat av: Linda

Som jag sa. När en häst ändrar sin snedhet så har man ridit den bra. Idealet är att ändra snedhet varje vecka. Det är SVÅRT att rida en häst RAK. Lättare att rida den böjd åt vänster ena veckan och höger nästa vecka. Då stärker man allt och på sikt blir den rakare. Så du är på rätt väg.

Jag är gärna hästskötare, behöver en utflykt.

2009-08-04 @ 22:14:29
Postat av: Ullis

Härligt att du vill följa med. Jag återkommer med tider. ;)

2009-08-05 @ 07:21:22
Postat av: Linda

Trolleholm, är det utanför Eslöv mot Svalöv? Om man kan ta sig dit utan bil kanske jag kommer å kollar på söndag, inte särskilt långt härifrån ju! ;-)

2009-08-05 @ 09:43:52
URL: http://www.piddersfru.com
Postat av: Ullis

Det skall ligga åt det hållet men jag har aldrig varit där innan så jag vet inte exakt var det ligger.

Googla Trolleholms ryttarförening så finns det säkert en närmare beskrivning om var det ligger.

Ta med dig kameran i så fall. Jag läste att du hade fått en fin.

2009-08-05 @ 10:24:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0