Laser

Efterjobbet idag åkte Hisan med oss hem till Annette. Där fick han laser behandling av båda bak knäna. Min förhoppning är att han om han tar det lite lugnt denna veckan inte skall behöva ha mer än den känningen som han hade i går.

I vårt fall verkade han tycka att utflykten var kul och såg märkbart nöjd ut med att få en rejäl rykt av Fredrik och sedan bli insmord med arnika av mig.

Förutom lastade Fredrik Hisan två gånger igår... jag måste säga att jag är impad av båda. Fredrik eftersom han gjorde det och Hisan för att han gick in även om den som höll i repet inte riktigt visste vad han gjorde. ;)

Kaninen och katten var sedan ute i band så jag har faktiskt hunnit med nästa alla mina djur i kväll. Ninis verkar helt ok i sitt ben igen. Tålig sak den där kaninen.

Kommentarer
Postat av: Christerdotter

Hejhej! Hoppas allt är bra med dig. Har inte hunnit läsa din blogg på länge, så jag visste inte att du skaffat katt. Kul! Det ska jag med i helgen. Nu är det bara ett par, tre hästar som saknas sen är jag uppe i din kvot ;)

Hoppas vi ses i stallet någon dag. Jag har knappt ridit någonting på sistone, men börjar rida lektioner igen i veckan. Har lärt mig mycket faktiskt. Är lite imponerad ;)

2009-08-11 @ 09:09:40
Postat av: Christian

Hej syssling igen. Nu får du kolla korten på min sida :) Visst har han växt?? Blir nog stor, tror jag.. Ha det bra så hörs vi! Mvh Christian i Småland.

2009-08-11 @ 18:58:32
URL: http://cl.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0