Mörklagt...

Jag måste få ordning på mitt fokus... jag brukar skylla Hisan för att inte fokusera på rätt saker men den som har minst fokus är nog jag.

Idag kom massören och som befarat tyckte han att Hisan hade försämrats sedan sist... jag håller med. Jag har ju haft en riktigt jävlig vecka när i princip ingen har fungerat. Och anledningen är ju så klart sadeln... inte min sadel utan lånesadeln som han har haft för att hans är på omstoppning. Smidigt tyckte jag att låna en men tji fick jag. Fokus på helt fel saker med andra ord. Nu kommer Hisans sadel tillbaka i morgon och denna lämnar jag då tillbaka...

Har man fokus på fel grejer missar man lätt det uppenbara... hoppas nu att detta är hela svaret.

Hisan hade spänningar runt manken som sedan sträckte sig ner i bogarna... ja just det... de där bogarna som jag svor över under ridpassen... orsak och verkan.

Nu blir det tömkörning så gott det går under den kommande veckan. Jag får nog åka iväg och träna i ridhus ändå för att kunna få något gjort.... kallt och hårt som det är nu.

Fokus Ulrika, FOKUS!

Jag var inte rikigt med sedan heller. Jag lyckades mörklägga stallet genom att nästan sätta fyr på vattenkokaren i sadelkammaren... bra jobbat. Men nu vet vi att jordfelsbrytaren verkligen fungerar som den skall och jag vet var den sitter.

Sadel och Lenas träns och sele blev i vart fall putsat vilket var målet med vattenkokandet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0