Snöritt

Det har nu snöat i 3 och halv dag på raken. Det betyder kaos i Skåneland.

Eftersom mitt släp skall göras iordning här de kommande veckorna hade jag bokt en tid för besiktning av Jans vita Bojsläp. Det hade nämligen fått körförbud.

Sagt och gjort begav jag mig av i min kalla bil till Lomma med ett stycke släp med sommardäck på. Vi kom både fram och åter men utan bekymmer men jag är glad att släpet var tomt kan jag säga.

Grndplanen var att åka iväg och rida med Kusin Malin idag men det tänker jag inte utsätta lilla Hisan för. Inte efter att ha provåkt med släp dagen innan.

Det blev ridtur för oss igår. Hisan var ju inte riden på ett par dagar och hade dessutom vilat ett par av dem så det var riktigt livat.
Brallades massor och kul var det. Jag provade således den nyomstoppade sadeln och den känns mycket hemtam. Vad gäller Hisan var det svårt att säga exakt. Först var han mycket spänd, men det var även hans kommpis Skrymslan. Det är ju dessutom inte helt ovanligt i snö. Sedan slappnade han av fint efter lugn galopp med bus. Jag måste utvärdera detta framöver.


Snöigt i hagen


Snöig

Jag har inte varit nere hos Lena på en vecka när nu, men jag vågar faktiskt inte på grund av väglaget. Annette rapporterar att hon nätt och jämt kommer av gården med sin fyrhjulsdrivna SUV så risken att jag sitter fast i en snödriva om jag försöker är överhängande.

Jag hade velat åka ner men jag vet ju att hon mår bra oavsett.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0