Spray

Idag har det sprayregnat hela dagen. Sådär så att man blir riktigt blöt utan att riktigt märka det först. Blä...

Jag hade tänkt att släpa fram bommar och köra lite eget markarbete då träningen verkar ha uppehåll. Det skall bli träning nästa vecka sa de när jag frågade. Jag kan ju inte på onsdagarna nu fram till jul eftersom jag prioriterar att kunna köra utbildningslopp. I vart fall har jag hittat en massa trevliga övningar på Hippson som passar hindermaterialet som vi har i stallet och som jag tror att jag kan ha nytta av.

Nu blev det inte så i kväll på grund av sprayregnet utan det får bli i morgon då det enligt prognosen skall vara uppehåll.

Idag blev det i stället tömkörning som stod på schemat.

Hisan var först lite stretig men fokuserade snabbt på mig och lossnade bra. Jag försökte mig på att öka och minska honom både i trav och galopp. Det fungerade över förväntan. I slutet av passet när jag travade av honom sökte han sig framåt nedåt så fint så och såg mycket elastisk ut.

Detta med tömkörningen går stadigt framåt. De första gångerna hade vi bekymmer med att han inte skulle tvärnita och vända runt eller bralla iväg men nu går han stabilt. Han är inte heller rädd för linorna längre och han kan byta varv utan att flippa ur. Det är inte lätt att vara litet fullblod ibland.
Nu slappnar han av och fokuserar fint. Jag har lite bekymmer att hålla reda på både linor och pisk men jag lär mig jag med. Variation förnöjer heter det ju och jag måste inte sitta på honom varje dag, ibland tycker jag att det är trevligt att bli kvar på marken. Dessutom är det intressant att se honom från sidan.

Hisans julpynt

   
 Förövrigt önskar sig Ullis en kamera av tomten. Mobilen tar sjukt dåliga bilder.

Kommentarer
Postat av: Christerdotter

Ah! Vilka sköna bilder, även om du inte är nöjd med kameran! Kan inte låta bli att skratta lite, så bra han ser ut att ha det :)

2009-12-11 @ 09:14:45
URL: http://christerdotters.blogg.se/
Postat av: Ullis

Han gillar verkligen sitt pynt... det varar ju tyvärr inte så länge. Han skall få nytt till helgen när jag har tid att tillverka det.

2009-12-11 @ 10:32:29
Postat av: Christerdotter

Hehe, nej man anade att det inte skulle vara så länge ;)

2009-12-17 @ 10:00:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0