Allt på en dag

Det blir bara klurigare och klurigare att hitta på rubriker känns det som... idé torka kanske?

Det blev Jägersro efter jobbet idag. Sir Remington skall gå provlopp och jag skulle rida honom lite dagen innan. Förhoppningen är ju att jag då skall lyckas med att lossa honom lite.
Så pigg som han var idag när vi gav oss ut i snöfallet har han inte varit någon dag innan. Han är en gentleman men det formligen spratt i benen på honom. Hade han fått bocka hade han gjort det....
Vi tog en liten tur på slingan och han var lite motigare till att genomföra böjning åt höger men inget som inte var åtgärbart. Vi avslutade passet med att öka och minska volter på ett helt ok sätt. Det är första gången sedan jag började rida honom som han har kunnat göra det i båda varven. Det går med andra ord framåt. Jag håller tummarna för att morgondagens provlopp går bra så att han snart kan kvala och springa in de där miljonerna som han skall vinna.

Efteråt blev det Lenas tur. Hon fick medicinen i hagen och sedan blev det lite pyssel i stallet.
Lena skall få nya fina fleece lindor i morgon som jag har köpt till henne... de är ljusrosa vilket helt klart är ett måste till en svart liten flicka... Man skulle nog också kunna kalla det för ett anfall av fjantig hästmatte...

Hisan kom sist idag eftersom jag hade kvällsfodringen. Han har vilat i två dagar och endast blivit i trugad pencilin. Idag tänkte jag därför ta ut honom på en lugn skrittrunda för att han skulle få göra något alls denna veckan. Broddarna åkte på och vi försedde oss med reflexer och pannlampa sedan bar det av ut i Skrylleskogen. Vi mötte snart två mycket farliga bilar som var parkerade på fel ställe... lite längre fram när vi hade övervunnit denna första faran hörde vi hur det rasslade till i skogen och ett gäng små svarta varelser grymtade till... det var ett helt gäng vildsvin som bökade runt och hade blivit skrämda av oss... detta var tydligen inte alls farligt enligt Hisan. Hästlogik och människologik ligger stundtals mycket långt i från vart annat. I morgon är det sista dagen med medicinering av Hisan. Det skall bli skönt att kunna umgås med honom utan att tvinga honom till grejer han mer än tydligt inte vill vara med om.

Jag har föresten köpt dubbdäck till släpet idag... bättre sent än aldrig lixom. Så nu skall jag kunna köra både lagligt och säkert så här års. De kommer att sättas på släpet till helgen när jag ser var jag tappar bultarna och slipper famla i mörker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0