Äntligen fredag

Fredagen är överlägset jobbveckans bästa dag. Det betyder ju att det blir två dagars möjlighet att se dagsljuset annat än genom fönstret på kontoret... och så skulle man ju kunna vila upp sig lite. Det är jag ju helt klart mycket dålig på. I helgen har jag i vart fall tänkt att varva ner ytterst lite... schemat för morgondagen ser ut som följer:

- Sovmorgon, i alla fall om man jämför med när jag går upp vanligtvis.
- Hisan skall ridas, prylarna på loftet skall inventeras och däcken skall bytas på släpet.
- Hingstarna skall ridas/tömköras inne på Jägers.
- Vila och sedan bär det av till fest i Blentarp...

Söndagen vågar jag inte göra ett schema för... vem vet när man vaknar till liv igen lixom efter en natt på ett räjv... ;)

Idag har jag varit ute med Hisan en liten tur på Kaninlandet. Det var inte lätt att veta vad som var stig och vad som inte var det i mörkret med all snö. Hisan var på superpiggt humör och fick trava lite grann för att hålla sig på mattan. Det har ju blivit lite mycket vila denna veckan... men det får vi sakta med säkert råda bot på nu i helgen och i veckan som kommer. Det var inga sura miner idag... men så slapp han ju medicin också.

Lena fick en promenad på det snöiga fältet utanför hagen eftersom hon hade varit barnvakt inne hela dagen. Hon var minst sagt sur innan den lilla rundan kan jag tala om. Det är inte kul att stå inne och bli retad över boxkanten och inte kunna säga i från ordentligt under en hel dag. Promenad och mat gjorde dock att humöret steg. ;)
Fyra dagar kvar med medicin för damen. Hon har slappnat av massor och ser näst intill normal ut om än mycket muskelfattig över rumpan. Det tar sig... och går åt rätt håll. Dock verkar hon haka ganska mycket i patellan höger bak men det är nog ett mindre problem i samanhanget.

Kommentarer
Postat av: Djurjouren

Jag har internet hemma nu...Som jag saknat din blogg.

2009-02-22 @ 00:06:19
URL: http://www.djurjouren.se
Postat av: Ullis

Vad kul att du saknar den när du inte har internet... eller hur man nu skall säga. ;)

Hoppas att allt är bra med dig där nere på de varmare breddgraderna.

2009-02-22 @ 18:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0