Långlördag får en helt ny betydelse...

I detta fallet blev det en lång lördag i stallen.

Först åkte jag iväg med Hisan till Torns för avdelningsridningsträning (låångt ord). Det går framåt och vi blir mer och mer synkade. Den första tävlingen blir ju start, redan i mars månad. Hisan försökte dock liva upp stämningen lite till slut när vi var inne på att rida programmet för tredje gången och lådsades bli rädd för alla andra hästar med jämna mellanrum. Jättekul... eller inte sa matte som satt lite löst i dressyrsadeln under flykten från det farliga.

Därefter bar det av ut till Annette för att titta till skrddling nummer två. IDag tog hon ut steget mr jämnt med båda bak och gick med mer tryck i steget. Kanske är sulmhet en bidragande faktor och kanske kan skorna hjälpa henne att slappna av tillräckligt för att läka det övriga.

Senare på eftermiddagen fick Hisan komma ut på ytterligare en tur... denna gången blev det en skrittrunda och detta på ett nytt ställe. Prästgården - Trollskogen. Kul med nya rundor. Hardy var sällskap och vi mötte stora celebriteter ute i skogen...

Kvällen av slutades med oxsvangryta ute i ett Pepparkakshus i Blentarp. Skåne är inhöljt i en tät dimma och jag lovar att jag hade inte hittat tillbaka dit igen eftersom jag faktiskt inte har en aning om hur jag körde där ute i "mjölken". Men gott och trevligt var det. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0