Ridning x2

Idag har jag först hunnit med en tur på Sir Remington inne på Jägers. Han var på ett otroligt kaxigthumör idag och skulle ifråga sätta det mesta. Till saken hör att han blev masserad tidigare i veckan så en del spänningar hade släppt... varför skall man då göra saker som brukar vara motiga typ?
I vart fall gick han nu med på att flytta bakdelen åt höger vilket i och för sig var possitivt... undrar hur länge det håller i sig... det blir snabbjobb i morgon och så skall jag rida igen på lördag. Frågan är om mjukheten består eller om spänningarna kommer tillbaka. Jag röstar tyvärr på det negativa altenativet men hoppas att de inte är så stora att jag inte lyckas mjuka upp honom, typ.

Efter kvällsmat hemma åkte jag ut till Hisan. Idag skötte han sig kanon och något annat skulle han inte ha vågat... he he jag red nämligen i dressyrsadeln och jag flyger som en vante om samma spektakulära skutt från gårdagen skulle ha upprepats, vilketturligt nog inte skedde.
Jag red i padocken och gjorde många övergångar varvat med öppna och sluta. Hisan gjorde finfina slutor och jobbade på bra. Jag var mycket nöjd även om ridpasset blev lite väl kort. Jag måste erkänna att orken fort tryter sådär på kvällen efter jobbet. Det är i mångt och mycket en bidragande faktor till att jag har en überpigg häst ibland misstänker jag... eller snarare vet jag. Men det går bara inte att upprbringa mer ork sådär på kvällen när det dessutom är mörkt. Tur att vi går mot ljusare tider.

Morgondagens plan är att träna avdelningsridning på Torns. Det är inte direkt min favvo sysselsättning sådär på en fredagskväll men detta blir sista träningen inför kommande helgs avdelningsridningstävling (långt ord... undrar om alla bokstäver kom på rätt plats) och man ställer ju upp för laget... ;)

Nu blir det en smula kväll/nattjobb...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0