Tidiga vårkänslor

Idag har jag varit inne på Jägers och ridit. Det var snart en månad sedan jag var inne sist men det var bara att fortsätta där jag slutade... underbart.
Ja hann inte med den lille röda utan koncentrerade mig på den svarta. Hormonerna hade börjat komma i svallning hos honom. Han ropade en massa åt tjejerna när han var i stallet, tidigare har han varit som precis vilken valack som hälst.
Ridningen gick bra. Jag flyttade hans bogar och han följde snabbt och villigt med mig dit jag ville. Vi övade också voltning vilket har varit ett problem innan. Han har svårt föratt böja sig åt vänster. Efter en stund lossnade det och han gjorde snygga voltspår. Då lät jag honom sluta och gå hem. Duktig var han i vart fall.

Jag har tyckt att Hisans böld har kommit tillbaka mellan ganacherna så idag fick jag pencillin som han skall få i spruta i 5 dagar. Jag kommer att börja med det på lördag i och med att Jessica skall ha honom i morgon.

Lena ser lite bättre ut i ryggen för varje dag tycker jag... frågan är bara om jag "vill" att hon skall se bättre ut eller om det är en reell förbättring.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0