Vinter och en massa snö

Idag gick jag hem från jobbet några timmar tidigare och stack ut i skogen med Hisan. Efter gårdagens vila tyckte jag att han verkligen skulle få röra på sig och när det nu ligger snö måste man ju passa på. Vi är ju inte direkt bortkämda med det här nere.
Jag försökte mig på att rida rundan bort till Dalbyvägen som jag harblivit visad av en tidigare stallkamrat. Första delen gick jättebra... andra halvan red jag vile... inte så att jag inte visste var jag var utan jag hamnade på en av de många stigar med ridförbud i Skrylleskogen... Detta var ju givetvis inte meningen men när allt är vitt vitt och man inte känner till vägen 100% kan sådant hända. Jag träffade inte på någon där som tur var.
För att komma ut på stigarna och komma hem fick jag dessutom ta mig över två stenmurar... hoppa sa Hisan. Kul var det i alla fall... jag får försöka klura ut hur den riktiga vägen går till nästa gång.

Jag var sedan en sväng hos lilla Lena och lyckades med konststycket att köra fast på Annettes uppfart med en snurr vilket gjorde att jag i vart fall stod med fören åt rätt håll för att kunna bli bogserad ut på stora vägen... jag säger då det...
Det var sedan mindre roligt att köra hem från Hisans stall... strax utanför Sörda Sandby var det galshalt. Det släppte rejält trots att jag inte körde fort men jag lyckades styra bilen på rätt köl och hålla mig kvar på vägen men det var nära att jag hamnade bredvid.

I morgon blir det hingstarna inne på Jägers som skall få sig en omgång, det var ett tag sedan nu. Hisan får vilodag, jag tillämpar visst varannandagsridning denna veckan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0