Friskförklarad!

Idag fick jag provsvaren från Vetriären. Tidigare idag fick jag bara veta att det inte var någon Streptococ i alla fall och nu på kvällen fick jag veta att det var "snälla" staffilococcer (tjoho för den stavningen, fast ni begriper nog ändå). Att de är snälla innebär att de är lättbehandlade, alltså inte resistenta mot något.
Svullnaden är så pass nere att vi ändå inte gör något i detta skede utan bara låter det bara. I fall den äxer igen skall hon kallas ut annars är det bara att låta det vara. Tydligen kan den vara hård och förstorad i upp till ett halvår så det gäller att täna in vad jag skall säga senare när jag kommer ut på regonala tävlingar i vår.

Jag var ute och red i dimman idag. Jag hade tänkt att hoppa över det först men jag möttes av en mycket uttråkad Hisan å det var inte tal om att vila.
Från Hisans sida var det inga konstigheter idag heller. Han jobbade bra och kändes pigg och energisk. Vilket borde vara tvärt om med tanke på hur lite mat han äter just nu... jag börjar smyga upp mängden lite nu.
Dagens arbete bestod i att matte skulle fortsätta att sitta still.. och jag kan avslöja att jag höll på att ta knäcken på mig själv... jag har ju inte tränat ordentligt själv på evigheter... det är dax att sluta äta onytigheter nu och börja bli lite aktiv på gymmet igen tror jag.
Hisan fick jobba med ökningar och minskningar. Sedan var det baken och bogarna som skulleflyttas varvat med galoppfattningar på volten.

I morgon skall Hisan få gå ihop med Hardy igen. Han är tydligen också mycket rastlös så de skall få vara rastlösa tllsammans och för hoppningsvis mynnar det ut i lite mer nöjda hästar som kan busa av sig själva.

Kommentarer
Postat av: Christerdotter

Åh, vad skönt att ha fått svaren och att det inte var allvarligare =)

2009-01-14 @ 16:59:04
URL: http://christerdotters.blogg.se/
Postat av: Djurjouren

Laser har en avsvullnande inverkan viskar. Köär på 5000

2009-01-14 @ 22:15:42
URL: http://www.djurjouren.se
Postat av: Christian

Hellu.. Läget? Vad SKÖNT att det inte var någon fara med Hisan, blev lite orolig.. Sånt där är ju aldrig kul! Ska snart ut med Nezzan ner till havet, sen D-ponnyn oxå.full fart, Byter jobb nästa vecka oxå, M & P åker till Indien i morgon så det är mycket nu. Mvh Christian

2009-01-15 @ 13:54:39
URL: http://cl.dinstudio.se
Postat av: Ullis

Tjena Syssling.

Här är det också full fart. Jag har inte nytt jobb men ny arbetsplats sedan i måndags. Nu jobbar jag mitt i smeten i storstaden Malmö. Det är härligt med lite storstadspuls men mycket stök med att flytta kontor och samtidigt hålla i allt som skall fixas.

Kul med resa till Indien.. hälsa dina päron.

Idag blir det full fart med travhingstar i stället!!

2009-01-15 @ 14:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0