In i dimman..

För andra dagen ur rad är Skåne som inhöljt i den mjölkvit dimma. Allt, precis allt är fuktigt även om det inte regnar... brr.
Jag kan meddela sådär som en kuriositet att man endast med nöd och näppe ser från ena ändan av padocken till den andra...

Det blev ridning idag också trots vädret. Det är nämligen så att jag kommer att ha svårt att hinna med ridning av Hisan i morgon och därför var det en dålig dag att vila idag.
Jag hade hunnit med en sväng till gymmet efter jobbet så jag var lite mör redan innan, och jag blev inte direkt mindre mör av att dagens pass.

En blöt och kladdig padock inhöljd i en tät dimma bjuder ju inte på så särdeles mycket inspiration men det blev ett rejälare pass idag. Tittut var i padocken när vi började vilket inverkade lugnande på Hisan. Han var näst intill loj. När hon sedan försvann i dimman blev det en helt annan energi i Hisan och mer bus också. Han ville absolut följa efter henne och vi hade en liten diskussion där Hisan inte tyckte att han kunde jobba alls i någon gångart utan att skutta iväg när hon försvann och jag tyckte att han skulle ta sig samman och strunta i det och i stället försöka jobba lite seriöst. Jag gick segrande ur diskussionen och Hisan jobbade super i slutet av passet.
Jag måste dock själv fortfarande jobba massor på min kondis för den hänger inte med kan jag säga...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0