Mörker...

När tar allt detta mörker och all kyla slut... det blir inget vettigt av något när det gäller hästen när det är så.

Idag var det för hårt igen för någon allvarlig ridning och det hade vi behövt... sedan när underlaget är som det är och jag inte känner till terräningen helt så ger jag mig inte ut på några turer utanför den upplysta padocken. Dessutom måste jag erkänna att jag inte orkar ta mig till ridhuset heller när det blir så sent på kvällarna... nu har jag klagat klart. ;)

Idag efter jobbet tog jag mig i alla fall till gymmet... det var behövligt. Jag försökte öka på alla vikter och det känns i hela kroppen nu efteråt kan jag upplysa om. Det är ju väldigt smidigt när man skall rida efteråt, not. Jag var alltså rejält stel och mosig i hela kroppen. Med dessa förutsättningar försökte jag mig på att rida lite lösgörande på Hisan i framför allt skritt och lite trav. Jag flyttade sidvärts, öppna och sluta. Hisan svarade bra och jag är nöjd med passet trots mina skrikande muskler...

Denn helgen är avdelningsridning inplanerad och nästa är det dax för serietävling i hoppning igen... jag är lite sugen på att starta i dressyren på lördagen också... undrar om jag skall våga anmäla mig? Jag tycker att vi har blivit stabilare i formen sedan senaste starten i alla fall... fast det betyder ju inget.. i tävlings samanhang kan det ju bli spänt ändå. Jag skall tänka lite på det i helgen i alla fall.

Nu tillnågot helt annat... jag har visst hamnat på bild och fällt smarta kommentarer om Malmö... Läs själva, längst ner!

Kommentarer
Postat av: Christerdotter

Ah! Vilken härlig bild de fick på dig! Så pigg och glad du ser ut=D

2009-01-23 @ 23:22:16
URL: http://christerdotters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0