Seriehoppning I

Utan någon riktig förberedelse och med riktigt tasktigt ridupplägg denna veckan så åkte jag ändå iväg och startade i Torns ryttarförenings seriehoppning 1 meter.
Hisan gick på släpet med bara lite knussel och åkte fint utan att trampa om alls på hela vägen dit. Han var laddad men ändå fokuserad.
Tyvärr hade klubben bytt startordningen på klasserna så jag fick springa igenom banan när det var bangång. Detta visade sig vara vårt största problem. Grundomgången gick som en dans. Hisan tyckte att det var super kul och sög i hindren. När vi kom till näst sista hindret i omhoppningen hade jag tappat bort mig aldeles och vi fick en tokigt snäv sväng vilket gjorde att Hisan inte ville hoppa. Det hade inte jag heller gjort i det läget om jag varit honom. I nästa anridning hoppade han kanon, fast då var skadan redan skedd. Utan stoppet hade vi fått en bra tid. Jag får göra bättre vägval till nästa omgång om två veckor.
Efteråt satt jag av en mycket nöjd Hisan (matte var också nöjd med hans prestation, vägringen tar jag på mig helt själv) som ändå fick en massa beröm. Det riktigt lös om honom och det märkets att han tyckte att det var roligt att hoppa igen efter vårt mer eller mindre ofrivilliga uppehåll sedan sista träningen för jul.
Min förhoppning är att vi skall kunna komma iväg på träning igen på onsdag.

På hemvägen knatade Hisan på släpet själv och åkte fint hem trots att han fick sälskap i finkan av Fredriks cykel med punktering som givetvis var väl fastsurrad.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag kan se honom framför mig, haha=)

2009-01-18 @ 18:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0