Än mer hopp

Igår var jag dålig på att uppdatera men vi var på Depeche Mode konsert i Köpenhamn på kvällen...och då får helt enkelt bloggen vila. Konserten var underbar, det är härligt att se de gamla rävarna på scen och höra alla låtarna live ger ju ett extra lyft. Är man dessutom gammal festivalräv som jag så är det något som måste göras.

Igår var jag först ute och skrittade med Hisan i skogen. Jag tänkte att han kunde ta det lugnt en dag med tanke på värmen och på att han kommer att få gå i helgen.
Inga problem med uppförandet och flugorna höll sig hyfsat på avstånd.

Där efter va det stora transporteringsdagen då jag hade lovat att skjutsa in Annettes hästar till Jägers då de skulle st arta och hon själv var på möte uppe i Stockolm. Därefter skulle hon hämtas på Sturup i god tid innan starten för Dinas kvallopp. Allt gick enligt planen och vi stannade så att vi såg kvalet innan det bar av till Köpenhamn för oss. Dina gjorde ett bra kval så nu skall madammen starta. ;)

Dagen idag började tidigt. Lena skulle slutligen på 45 dagars koll även om vi nu är långt över 50 dagar. Sagt och gjort. Madammerna hämtades på betet och kördes till Brodda. Lena är så behaglig just nu. Det är nästan som om svävar på små rosa moln, inget bekommer henne alls. Dessutom ser hon riktigt fin ut i kroppen nu också vilket är jättekul.
Beskedet från veterinären idag var fortsatt dräktig vilket är än roligare.


I väntan på undersökning på Brodda Stuteri

Kvällen bjöd på hoppträning på Flyinge. Lite sliten var allt jag och trots att sitsen fungerar än bättre hade jag helt glömt bort min vänsterskänkel. Det är alltid vänster som kärvar om det är någon som inte skall hänga med som den skall. Vi fick en del utbrytningar på kuppen men till slut hittade jag rätt även på den. Hisan bjuder mer på hindren nu när jag har rätat upp mig men bitvis känns det som att jag halkar tillbaka i gamla vanor om jag inte vatar mig. Dels kan överlivet tappa possition och dels är det min dålig vana att inte rida honom fram för hjälperna som gör sig påmind. Allt kan inte fungera helt och hållet från första början men det är retsamt när det inte fungerar.
Vi hoppade i vart fall olika linjer med fokus på svängar. Jag fick med mig Hisan hyfsat och när jag kom ihåg min västerskänkel gick det bra.


Efter träning och bad blir det lätt såhär

På fredag blir det tävling av för oss. Hisan skall badas i morgon och får sova inne.
Jag söker någon morgonpigg som skulle vilja vika sin fredagsmorgon till att följa med mig och Hisan... någon som känner sig manad?

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag följer gärna med, är barnledig!!!!!Beror på hur tidigt. Var är det?

2009-07-02 @ 08:26:37
Postat av: Ullis

Det blir tidiiigt... startlistan är inte kommen än men tävlingen börjar 8 så stallet vid 6. Tävlingen är i Lund.

Om du vill offra en fredagsmorgon så hade det varit superkul.

2009-07-02 @ 10:07:59
Postat av: Linda

Jag har ju inget annat för mig så. Var i Lund? Jag kanske sover i höllviken och kunde då ta mig till tävlingen och vara dör klockan 8. Låter enklare än kl 6. Vi hörs i kväll.

2009-07-02 @ 19:00:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0