Lång dag

Idag vaktade jag STCs anmälningslistor innan jag gav mig iväg. Tyvärr var det till ingen nytta. Jag hade blivit lovad en ritt på Kronoborgs Karin i Karlshamn om bara hennes poäng räckte så hon kom med i loppet och det var ju som så att hon slutade som första utanför... Typiskt. Kanske kommer det någon mer chans framöver.

I vilket fall åkte jag till Hisan och fodrade. Medan jag väntade passade jag på att mocka lite i hagen.

Därefter åkte jag in till Jägers. Sir Remington var först ut och han var super på alla sätt och vis idag. Mjuk och fin och aldeles lagom taggad. Vi gjorde de vanliga övningarna och avslutade med framdelsvänding vilket vi aldrig har provat tidigare. Den svarta fina hingsten svarade direkt på allt och det kändes bra. Jag håller tummarna för att han skall få ett bra lopp och vinna det på lördag. Jag skall däremot inte spela på honom. Det verkar vara så att han går bäst när jag inte spelar.

Tysken var nästa ut. Han gör stora framsteg varje gång nu. Idag var han helt avslapnad och gick att rida djup utan några problem. Vi kunde till och med skitta i en låg form på halvlånga tyglar tillbaka till stallet och han kändes mycket harmonisk. Ur detta skall vi nog kunna komma långt.

Jag fick för mig att ta den där ritten på Revinge idag i stället eftersom bilproblemen i går gjorde det omöjligt. Hisan och jag gav oss ut. Han var lite spänd till en början men slappnade snart av. Väl bortom den 4:e grinden där det även finns stockar att rida blev stackars Hisan överfallen av elaka bitflugor. Jag fick hoppa av och befria honom från ett par innan vi kunde fortsätta.
Tidigare har flertalet stockar varit perfekta hinder. Nu i det höga gräset var det svårt att urskilja vilka som var bra och vilka som var dåliga. Jag kunde heller inte stanna och kolla efter eftersom han då blev uppäten. På det hela taget uppförde han sig bra även om det bitvis ville springas lite väl fort från Hisans sida.

Det verkar som att transport till tävlingarna nästa helg kommer att lösa sig. Är det någon som vill följa med som hästskötare?

Kommentarer
Postat av: emmy

jag e inte hemma den helgen tror jag, men nästa efter de kan jag säkert

2009-07-09 @ 23:27:43
Postat av: Linda

Om jag inte är upptagen vill jag med

2009-07-10 @ 09:04:16
URL: http://kanariebloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0