Skymningsritt

Efter jobbet idag blev det eftermiddags upplur på soffan innan jag åkte ut till stallet. Ibland måste även jag ta det lugnt. Dessutom hade jag insläpp idag så det v ingen mening med att åka ut för tidigt.

Det har kommit en ny häst till stallet idag så det ver minst sagt livat att ta in Hisan som var mycket uppjagad av det nya sällskapet på andra sidan staketet. jag tyckte dessutom att det var en bra idé att ta in hansboxgranne tillsammans med honom vilket livade upp stämingen än mer. Kul med en brallande Hisan i ena handen och en försynt ponnydam i den andra. Det gick bra ändå men kanske var det inte så genomtänkt.

Därefter gav Hisan och jag oss ut på en skymningsritt. Vi hade det mycket trevligt och Hisan både jobbade bra och uppförde sig kanon.
Jag tycker dock att han tappar lite igen... har ökat upp maten lite till både när det gäller kraften och höet. Tänk att det kan bli så när vi har så näringsrikt gräs i hagarna.

I morgon blir det en hård dag. Först morgonfodring, avläming av Ninis för passning i Malmö och sedan ridning av travhästarna innan Hisan åker på helg kollo för att passas av Frida medan jag och Fredrik åker till Göteborg för att titta på U2 och för att hämta hem vår nya familjemedlem Jackson.


Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken söt lite kisse! :-)

2009-07-31 @ 08:36:21
URL: http://www.piddersfru.com
Postat av: Linda

Fast det är inte så fasligt mkt näring i gräset nu. Proteinet faller efter höskörden men energin består. Så man brukar behöva fylla på med protein vid denna tidpunkt.

2009-08-01 @ 22:58:25
URL: http://kanariebloggen.blogg.se/
Postat av: Ullis

Jag vet... Säg det till hon som påstår att det är näringsrikt... suck

2009-08-02 @ 21:07:38
Postat av: Linda

Ah....Förstår :-)

2009-08-02 @ 22:31:54
URL: http://kanariebloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0