Slapp dag

Idag har mustn verkligen gått ur mig. Jag startade dagen med en joggingtur men efter det har jag varit helt utan energi.

Hisan har vilat men det var inplanerat efter tävlingen. Han har i stället fått en rykt och fått komma in och äta mat. Mycket ansträngande eller hur?
I bland måste man ta det lugnt bara.

Jag har i stället tagit mig en titt på tävlingsterminen och tittat ut en del tävlingar. Jag har tänkt att försöka hålla mig till grus i år eftersom vi hade problem med gräs förra året. Därför anmälde jag mig till Åsbo ridklubb den 19:e vilket i och för sig är sista dagen på Falsterbo, och det är ju dumt med krock men jag hoppas på mindre anmälningar bara därför. Åsbo ligger tydligen utanför klippan. Vi hoppar 1 meter och 1.10 där också och känner efter.

Därefter ser planeringen ut som följer:

Fjälkestad (Kristianstad) 25-26 juli, gräs men derbybana. Jag är lite osäker på detta så jag skall ta mig en funderare. 1 meter, 1.10 men det var det där med gräset och så är det ju två dagar i rad och lång körning.

Trolleholm grus den 8:e eller 9:e augusti beroende på vilka klasser jag kan tänkas starta.

Ringsjön vilken är en av mina favorit tävlingsplatser som alltid har banken med även på låga höjder och grusbana 15:e eller 16:e augusti.

Sedan finns det en tävling i Eslöv också på grus den 29-30 augusti men då kan vi vara bortlovade på ungdomslagstävling i Tågarp så Eslöv får nog tyvärr vara.

Längre än så här tänker jag inte titta i kalendern. Dessutom kanske det blir lagtävling i division 2 i höst som kan omkullkasta allt detta om vi nu vill vara med på det. Det återstår att se. Först blir det i vart fall besök och inspiration i Falsterbo och sedan Åsbo då.

Hisan skall gå intervaller i nästa vecka och får stå över hoppträningen på onsdag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0