Söndags kul

Idag började jag dagen med travträning i Slätteröd med Dina. Vi körde intervaller i 30 fart... fast Dina tyckte att det allt gick lite långsamt och sprang lite snabbare än så. Hon är kul att köra, och så ambitiös. Varje intervall blir roligare och hon springer med glädje. Underbart!
Jag körde i shorts vilket kanske inte är varlden smartaste grej.... men vad gör man inte för lite solbränna... att det gör ont när stenar kommer farande går lätt att förtränga.

Fram åt eftermiddagen blev det Hisans tur. Jag tycker att utegången på natten börjar ta på honom och jag började med att höja upp maten idag. Han kommer att gå ute i två veckor till då stallet stängs för årlig städning. Det blir till att ge honom mat två gånger om dagen i vart fall... och mer åkande för mig. Tur att jag har semester.
I vart fall skrittade jag ut en tur på heden med mina stallkamrater. Mysigt men vi blev lite blöta av regnet som precis drog in och så envisades de så eländiga flygfärna med att bitas ändå. Hisan nästan lade sig ner vid ett tillfälle för att få av sig de elaka insäkterna.

I morgon blir det fullt ös igen. Travarna skall ridas inne på Jägers, Hisan skall ridas och dessutom blir det snabbinkallat stallmöte på kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0