Två dagar

Igår följde Lindah med mig ut till stallet. Hon instruerade oss i flyttning av bakdel repsektive fram del. Detta för att Hisan är mer än lovligt svårsvängd. Genom att lära honom att koordinera sina kroppsdelar bättre skall han också kunna svänga bättre. Det är nämligen så att när jag allt som oftast försöker svänga för innertygeln vilket man i och för sig inte skall sedan så flytre vi ut å det grövsta. Svängarna blir viiiida och det bli til stor nackdel i hoppningen. Koordinerar Hisan sig kommer han förutom att lättare följa mina hjälper också att bli smidigare på att vända.
Vi red alltså på små fyrkanter och vände i hörnorna omväxlande genom att flytta undan bogen och bakdelen. Deta var jättesvårt för mig även om det låter enkelt och det var krävande för Hisan. Vi kom en bit på vägen även om vi inte bemästrade det helt.
Fokus blev på Hisan denna gången och inte på min sits.
Hisan var dessutom bitvis helt upptagen av att jaga flugorna. Nytt flugmedel skall därför inhandlas i morgon.

Idag har Hisan och jag tagit en kort tur på Reving. Vi red i alla gångarter men i ett mycket moderat tempo. Dessutom brilierade Hisan i att kunna stå still så att jag kunde öppna den svåra grinden från begge hållen. Att stänga den har vi inte bemästrat än.

På kvällen åkte jag med kusinen ut till Annettes. Jag tog en liten tur på Dina, det var länge sedan och mycket roligt. Hon var inte heller så nöjd med flugorna. Hon skall starta på tisdag och är i strålande form just nu. Jag kommer att hålla tummarna hårt för henne då.

Jag har varit ute hos Lena båda dagarna nu också. Hon börjar bli riktigt betestjock vilket är himla trevligt. Flughuva har hon också fått då det börjat rinna lite ur hennes ena öga. Hon skall också få flygspray så fort det är inköpt för flugorna är inte nådiga där hon är heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0