Vad är det med Kaninlandet?

Oj vad det har regnat idag. Jag kom inte väg förrän sent på eftermiddagen. I och för sig blev ju mycket saker gjorda hemma och det är ju aldrig fel.

Efter att ha mockat ur boxen inför sommarstädningen gav jag mig ut på tur. Det blev kaninlandet. Vi har haft lite problem där tidigare. Idag hade jag som valigt lite svårt att få honom att slappna av där. Det är något som gör att hästarna alltid är på helspänn när man rider där. Oftast rider man bara över fältet och fortsätter och då är det inget problem.

Vi började med skritt och jag satt och tänke på sitsen. Sedan blev det spänd trav. Jag galopperade lite och hoppade över några små fjuttiga grenar. Därefter red jag ut från fältet på en superhispig Hisan. Jag bestämde mig för att det var fel att bara låta det vara så och red tillbaka igen. Det blev galopp på nytt och när vi skulle svänga firade Hisan av bocksprånget Allan. I och med att jag på någon vänster satt kvar blev jag sur på uppförandet. Hisan ick galoppera. Vi red runt fältet flera gånger och svängde åt alla möjliga håll. Hisan skötte sig och slappnade undan för undan av. Måste man bli ursur på honom för att han stundtal skall sköta sig?

På vägen hem mötte jag mina stallkamrater som skulle rida en kort sväng på Revinge så jag hängde på. Vi skrittade mest och Hisan skötte sig.

I morgon blir det vila för hästen där av den myckna ridningen idag. Likaså måste tydligen mer energi ut eftersom herrn nedlåter sig till att bralla.

Kommentarer
Postat av: Linda

Vet du vad, jag pratade med min mamma igår (händer inte allt för ofta). Hon har tydligen sin häst inte långt ifrån där du har Hisan och tydligen har hon en bekant som har häst i samma stall som dig... Tror hon hette Anette... minns dock inte alls vad gården heter där mammas häst bor, nått med Åke eller liknande... ;-)

2009-07-13 @ 10:52:31
URL: http://www.piddersfru.com
Postat av: Ullis

Nämen där ser man. ;)

2009-07-14 @ 11:14:20
Postat av: Linda

Tydligen brukar min mor rida på kaninlandet hon åxå! ;-)Hon mindes dock inte riktigt vem du var, antar att hon inte riktigt hade koll på vilka jag lekte med när jag var liten!

2009-07-14 @ 11:27:17
Postat av: Ullis

Så kan det nog vara. Jag har däremot sett henne på lite Pay&Jumps här nere men hon har inte känt igen mig.

2009-07-14 @ 13:07:35
Postat av: Linda

jasså där ser man! ;-)

2009-07-14 @ 16:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0