Hoppet åter

Idag har jag varit på Flyinge och hoppat. Det var Fredrik som höll i träningen idag.
Hisan var på ett strålande humör idag, kanske var det lite på gränsen till att vara för laddat. I vilket fall höll han sig på mattan och lät energin komma ut på rätt sätt. Och som han hoppade. Jag var påväg ur sadeln några gånger. Kul sa Hisan.

Veckans sitsträning hade tydligen redan givit resultat. Fredrik tyckte att jag hade rätat upp mig bra och red inte längre som en fällkniv. Det är alltid trevligt med beröm. ;)

I vilket fall var det superkul enligt Hisan som till en början for iväg något enormt. Mot slutet av passet gick det fortfarande för fort men på ett possitivt sätt. Han kändes kanon och jag känner att jag börjar få förtroendet tillbaka i hoppningen.

Mitt i passet försökte jag få ihop honom men gjorde helfel och fick honom i stället på bogarna utan framåtbjudning. Det resulterade i ett stopp men det var också det ända.

Vi hoppade flera linjer på böjt spår och flera kombinationer med vatten under. Det fanns ingen tvekan i honom idag och det känns bra. Det blev inga högre höjder, bara runt metern, men eftersom vi inte har hoppat på ett tag är det helt ok.

Detta inlägget känns lite rörigt... men så är det ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0