...och på den 7:e dagen vilade hon...

Idag blev det sovmorgon. Det är härligt att vakna utan att klockan ringer och dessutom känna att det går utmärkt att ligga och dra sig lite extra.

Morgonen började med en springtur på något matta ben. Men det gick ju bra det också. Skall jag nu få chansen att rida något löp i sommar får jag ju se till att jag är i form. Inte för att jag inte orkade rida loppet igår men jag skulle ju kunna väga lite närmare 65kg och så kanske jag skulle kunna bli ännu bättre om jag var i form på rikigt.

Efter en tupplur i soffan (här går jag ju lite emot mina planer på att bli aktiv va...) så bar det av ut till Hisan.

Framknäet var fortfarande litetjockt men bättre än igår. Planen var uteritt och vi gav oss ut. För mycket vila sa Hisan som absout inte kände av något knä utan var sjukt pigg. Jag har aldrig varit med om att det har funnits så mycket farliga saker i buskarna på den vanliga vägen som det fanns idag. Vi var ute en timme i alla gångarter. Dessutom hittade vi åres första slagna fält där vi kunde galoppera. Nästa gång jag rider där skall vi släppa på rejält... härligt kändes det.
Förutom när vi skulle förbi ett nyligen nedsågat träd så skötte sig Hisan super. När han väl fick springa på lite också så att han slapp att titta på allt i buskarna så slappnade han av och kom till jobb riktigt fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0