Regn...

Ibland undrar jag hur jag tänker... eller om jag tänker... det kan man nog tvista en del om.

Jag har ju ofta kört efter devisen det finns inget dåligt väder... ja ni vet. Men ibland överträffar jag mig själv.

Idag har det regnat konstant hela dagen. Skam den som ger sig. Dumma jag skulle ändå ut och rida, och vilken väg väljer jag då... jo den i skogen under regn tyngda grenar. Gissa om jag blev blöt... dessutom fick jag ducka nästan hela vägen eftersom grenarna hängde bra mycket lägre än vanligt... smart Ullis.. eller not. Ridningen blev därefter... eller när jag inte låg ner på halsen för att inte få ett lövverk i ansiktet gick det stundtals riktigt bra.
Hisan skötte sig faktiskt kanon. Han gick fram och hittade inte på sedvanligt bus i form av bocksprång och jobbade bra när jag kunde sitta upprätt. Tyvärr blev turen kort... bara en halvtimme. Det räckte för att bli genomsura. I morgon skall jag rida längre i vart fall. ;)

Dina fick sig en liten genomkörare på fältet inför morgondagens montéprovlopp. Gräset är superögt nu i väntan på att bli slaget som hö så hon fick verkligen lyfta på benen. Det blev lite samma känsla som man får när man travar i vatten. Hon kändes fin och vi hoppas det kommer gå fint i morgon då vi dessutom får en chans att testa voltningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0